foto på Liam:)

Ja tiden går fort och här inne har jag inte varit på länge. men nu e Liam ute efter många om och men. förlossningen vill jag hälst glömma och e bara glad att vi alla 3 mår bra nu:)
här kommer lite foto på Liams första dagar..

kram





Fredag :)

hej hop..

skönt med fredag. jimmie ska sluta kl 14 idag så han kommer snart hem:) va med min mamma o köpte garn till bebisen för hon ska sticka någoting till honom. tröja o byxor o mössa tror jag det va, vi köpte något riktigt fint garn så det ska vara skönt för bebisen att ha på sig 100 bomull och extra fint.. kan inte det där med garn med det kändes bra ch inte alls stikigt som det brukar vara.. nu får vi se om hon kommer göra det eller ej.. hihi
jag ska försöka få henna att sticka lite strumpor för det e bra att ha och tråkigt att köpa:)





dom e så söta tycker jag:) får se om bebisen får några sådana av sin mormor:)
nu ska pappa snart komma hit på kaffe och prata lite skit.
får väl sätta på kaffet:)

ni får ha en super helg för det ska vi försöka ha :)

fredagsmysssss!!!!

v42 bild.

God morgon!

idag vaknade jag när jimmie gick upp och va super pig så det vara bara att stiga upp. ska till therese vid 10tiden så tänkte åka inom mina päron och dricka lite kaffe innan dess. tog en bild på magen igår och man önskar att alla mina extra 29kg satt på magen.. haha får bli promenader istället för att fika sen.. haha.. det löser sig nog, jimmie tycker inte att jag e tjock så det e ju bra.. haha
annars händer inte så mycket idag vad jag vet, vi kanske ska åka till lund och titta på den tv:n vi vill ha när jimmie kommit hem. men beror på lite hur jag mår, igår hade jag super ont i ljumskarna men det får jag väl för att jag skulle ut o skotta. men jag kunde knappt gå, fick ta mini steg men det känns bra idag bara lite ont men det har jag haft länge se det e man van vid nu..

här kommer bilden..

jag fattar inte hur stor jag e förutom när jag ser mig i spegeln eller på foto. då måste jag titta 2 grr fan e jag så stor.. haha..

HA det toppen sa sno**en


3 FEB

då va det onsdag!

jag räknade idag på hur många kg jag har gått upp under graviliteten, och jag kan säga att det skulle jag inte gjort.. 29 hela kg, fy FAN.. jag som ska på bröllop om 2 mån ca då ska jag komma i en klänning, hmmm känns rätt omöjligt. det e inte konstigt att jag känner mig stor:)
tur jag e motiverad till max att börja träna, får hoppas detta håller i sig bara.. jag hoppas jag läker snabbt där nere sen så jag kan komma igång så fort det går.. hoppas snön försvinner också så jag kan ut och gå men barnvagnen..
men först måste ju pyret ut:)

fy fan vilket väder det är.. man blir trött...imorse satt 3 bilar fast på varan gård men 2 av dom kämpade sig los efter 20mins arbete men den 3dje bilen gav upp.. jimmie skottade lite innan han körde men kom iväg utan större problem. skönt..

idag händer inte så mycket. kanske mamma kommer hitt och hämtar mig så ska vi titta på garn. hon har fått för sig hon ska sticka kläder till bebisen :) det får hon gärna göra men jag ska va med och välja garn och mönster:) men vi får se hur vägarna ser ut efter hon slutat skolan.. annars händer inte så mycket, kanske ska gå en runda men jag har bara gympaskor och det blir så kalt om fötterna när det ligger 2 decemeter snö ute.. men måste ju göra någonting..

jag va ju hos bm igår och gjorde kontroller och blev svept. mitt blodtryck va bra denna gången så det e skönt. att bli svept va obehagligt och gjorde lite ont men nu e det gjort :) jimmie va med mg och det kändes bättre. nu får vi se om det gjorde någon nytta, bara till att hålla tummarna. om inget händer innan måndag ska vi till speciallisten kl 8 på morgonen och då gör dom tester på mig och ser hur bebisen mår. sen beror på hur resultaten blir så får man se vad som händer.. men hoppas vi får ett sista datum då iallfall..
 nu tänkte jag bjuda på lite kalla bilder får jag va i finland och badade...









ja ussh jag fryser av att titta på bilderna och kommer ihåg hur kalt det va :) men skönt men bastu o öl efter åt..

HA en toppen kall dag..


2 Februari - lite tankar!

hmm tiden går snabbt men ändå långsamt. men just nu ligger alla mina tankar på mitt lilla barn i magen. försöker att tänka på annat och hitta på saker för tiden ska gå snabbare. men e ganska trött på alla frågor, KÄNNER DU NÅGOT?? hur många gånger har man inte hört den frågan.. hmm men samtidigt tycker jag det e skoj att folk bryr sig så vet inte vad jag vill att folk ska göra.. jag har varit så lugnt för denna förlosningen hela tiden men det e jag inte längre. jag vill inte behöva ta kejsarsnitt och desto mer man går över tiden desto större risk e det att dom behöver göra det. en sak om jag hade varit inne på förlossningen och barnet fått dåligt med syre ect så därför måste dm göra kejsarsnitt, det hade varit ok för då hade jag inte hunnit tänka.. jag tror jag vet aldeles för lite om det men jag hatar sjukhus och då blir det som ett sjukhus.. kan dom söva så man sover om man gör kejsarsnitt? eller måste man ta ryggbedövning? men tur jag bara gått över tiden 9dagar så den har 5 dagar kvar på sig innan det blir större risk för kjejsarsnitt men just nu känns det hopplöst. kommer inte komma ut av sig själv. tydligen älskar den inte mamma o pappa lika mycket som vi älskar den.
jag hatar oron, flera grr varje dag måste man känna så den rör sig och titta eftervarje gång man kissar så inget blod ect, det e ett heltids projekt att försöka intala sig själv att den mår bra. jag e livrädd att vi ska missta den nu, alla tankar för missfallet har kommit tillbaka, skit jobbigt. jag önskar att dom bara kunde sätta igång det nu så jag slipper oroa mig. hela denna graviliteten har varit oro för att mista det och nu pallar jag inte längre för nu e orn ännu högre. nu e det inte bara bebisen man ska tänka på utan moderkakan som kan bli gamal, tänk så e där inte tillräkligt med fostervatten och varje gång jag sitter ner så tror jag att jag kväver bebisen eller rör så den bryter nacken för den ligger så långt ner.. hmm ja mycket tankar som går i mitt huvud just nu.. 
och ni som läser detta och tycker jag e löjlig behöver aldrig mer höra av sig till mig. 

du finns i våra tankar och hjärta,
vi älskar dig och hoppas du ska hjälpa din storebror att komma ut hel o frisk, 
en del av dig kommer att finnas i honom,
vi kommer aldrig glömma dig,
"tårar"





shit vad detta blev känsligt, va inte meningen skönt att skriva av sig lite.. 

jimmie ska komma hem kl 12 idag så ska han följa med mig till barnmorskan för jag behöver stöd nu så tur jag har honom ..... älskar dig..... så hoppas vi hon kan få igång det..

kramar

RSS 2.0