119 dagar av 280 dagar!!!

Befruktning skedde ca
Du har gått  
Men du är i  
Du är i
Du är i
Du har gått
Och har ca
Förlossningsdag ca +/- 2 veckor
 
ja 4 månader är liams lillebror eller lillasyster.. tiden har gått jätte snabbt men klart har ju en bit kvar innan miraklet kommmer ut. jag mår bra och njuter av varje dag jag gör det. Är helt anorlunda från jag gick med liam, då va jag redan i smärta och snart blev jag sjukskriven med honom. nu kan jag gå långpromenader utan att få ont men jag får inte gå för snabbt men annars går det bra:)
vi har börjat kolla lite på syskonvagn, är himla lång beställnings tid. har hittat en jag vill ha men naturligtvis är det den dyraste. men får kolla lite till och fråga runt lite.

så ser den ut som jag har fasnat för just nu..
den 26 oktober ska vi på ultraljud, ska bli spännande.. man fattar nog lite mera då.
nu ska jag dricka en gals vatten och sen gå och vila lite...
ha det.........

center syd!

i tisdags va vi på center syd med liams farmor, vi letade halke strumpor på hela center syd men vi hittade några till sist så han fick 3 par så nu behöver han inte halka runt när han försöker resta sig.. sen fick han 2 par jeans av sin farmor och dom är jätte fina, även sockeplast fick han så han inte behöver frysa om fötterna.. sen avslutade vi på mc donals och fikade på en sallad och sen kom jimmie för då skulle vi åka och kolla på hus.. vi kollar runt lite, vi vet inte hur vi vill och ska göra med boendet framöver.. vi får titta runt och tänka lite:)

här kommer en bild på liam när vi va på mc donalds..



i går va vi och hälsade på liams morfar på morgonen sen på eftermiddagen gick jag och liam en lång promenad och gungade lite.. sen somnade liam så gott och då passade jag på att måla lite på räcket till trappen. kommer bli fint men får måla några gånger.

idag ska vi nog ta det lugnt och städa och slappa lite..

ha det................


promenad!

igår va jag och liams mormor ute på en promenad i det fina vädret. liam va vaken hela vägen och tittade på allt bilar, träd ect men roligast tycker han att löv och fåglar är:) seciellt när dom rör sig och låter.. jag och mamma pratade en massa skit och det va mysigt och skönt med en promenad. liam har blivit förkyld men han lider inte av det, han kör på som vanligt.

här är 2 bilder från promenixen..





i lördags va vi på 25års fest och det va skoj men får säga att det är jobbigt att åka ifrån liam. han va hos sin morfar en stund sen kom mormor hem och då tog hon över, det hade tydligen gått super bra. vi fick ett mms på kvällen, där han sov så gott, då kunde man slappna av lite mera.. det är nyttigt för både oss och liam att någon passar honom.. skönt att det gick så bra som det gjorde.. vi åkte hem hyfsat tidigt men det va trevligt ändå:)

nu ska jag fortsätta min frukost innan liam vaknar och ska ha sin frukost:)
 

RSS 2.0