fredag!

hej på er!

fredag idag skönt med helg, dagen började att min chef ringde och väkte mig. jag har varit sjuk hela veckan så han ville bara kolla om jag va på förbättringsvägen och när jag trodde jag kom tillbaka, jag svarade måndag. nu är jag vaken och försöker lägga upp planeringen för helgen.
idag ska jag laga mat tills min sambo jimmie kommer hem sen får jag se om det blir lite renovering på badrumet. lördag har jag lovat att hämta min syster (sabina) och hennes hund på hennes skola vid klippan. hon ska ha öppet hus med skolan och dom ska vissa vad dom har lärt hundarna m.m hon gå en hundskola. jag har sagt att vi inte kan komma och titta på detta för jag var rädd för svinninfluensan men nu när det är fint väder så ska dom antagligen vara ute så kanske ska gå och överraska henne ändå. hon hade blivit överlycklig. mamma och pappa är i stockholm så dom kan inte komma ditt så snäll syster som man är så kan man väl åka ditt.. jag är ju ingen hund människa mäst rädd för dom men kan ju göra det för min syster skull... ska bara se om jag får min sambo med mig eller om han ska hålla på med badrumet..
vill bara bli klar med detta jävla badrum men tyvärr så har jimmie hamnat i en svaka där han inte känner för det alls.. så vi får se hur långt detta projekt tar men det ska vara klart innan december varken vi vill elle ej.. haha.. jag kan ju inte tvinga min plutt till att göra det om han inte vill.. han tror han också håller på att bli sjuk:(
söndag då ska vi till dop, det ska bli jätte skoj förutom att inga av mina kläder passar mig och det känns inte så lockande att gå naken i kyrkan:) jag får väl leta i gaderoben och se om jag hittar något annars får jag åka till center syd och handla något snyggt till mig själv. ska ändå ditt och köpa presenten till ebba..

nu ska jag dricka kaffe och sen ska jag till center syd..

kram på er!vi på semestern i sommras.  lite kärlek på en fredag:)

bloggare.

HEJ!

Therese sa idag att hon tyckte att jag skulle börja blogga, så jag får väl prova detta:)
jag och min sambo jimmie köpte ett renoveringsobjekt till hus i december och vi har hållt på att renovera sen dess. vi har hunnit göra 1 sovrum, vardagsrum, hall, tvättstuga och ett kök och nu håller vi på med badrumet. det börjar kännas som om vi verkligen bor i ett hus nu, haha innan kändes det som en stor arbetsplats. vi ska bli föräldrar 24 januari 2010 för då är vårt barn planerat att komma ut, så nu vill vi ha hela nedanvåningen färdig innan barnet kommer:) ska bli så himla skoj. det är äntligen våran tur att få barn. jag är i v23 och känner barnet sparka hela dagarna förutom när den vilar:) det är en underbar känsla, svårt att fatta att det är ett barn inuti min mage. är fortfarande rädd att förlora dig men hoppas du stannar hos oss.
vi har faktiskt tagit steget och beställt barnvagn nu och den kommer on 6v. det är kanske lite tidigt men vet inte hur andra gör. 
på söndags ska vi på dop, therese o jimmys andra barn lilla ebba:) vet bara inte riktigt vad man ska köpa men hittar väl på någonting. jag va på besök hos dom i måndags och fick hålla den lilla ebba och det fick mig att längta tills jag får hålla min egen lilla bebis..

lägger ut lite bilder på vårt badrumsprojekt som vi håller på med just nu..

ha det bra så länge
kram sandra
rivit ut allt det gamla



så ser det ut just nu i vårat badrum, golvet är nästa.


jag vet inte hur man vänder bilderna så dom kommer rätt men ni ser nog ändå.. :)


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0