mellan jul och nyår!

här har vi då ingen rast och vila bara för det e jul och nyår. vi har brjar renovera övervåningen. det stora rumet där uppe är klart förutom lister cch uttag så vi kan få lite ström där uppe.. men ni ska få följa det lite här med några bilder. innan o efter.. hihi det e så skoj att se resultat. vi har bara ett problem än så länge och det e vad vi ska ha där uppe.. vi ska ha tv där uppe sen men inte nu får vänta tills nästa vinter eller något. annars blir de ju tomt här nere så vi får spara till en soffa först.. men dom rea:ar ut den soffan som vi vill ha just nu störrigt.
så såg det ut innan vi gjorde någonting.. då har vi tagit ner tapeterna och jimmies familj hjälpte oss.. nu har jimmie målat både tak och väggarna, ljust blev det.. hihi

1:a bilden har vi int gjort någnting, bara tagit ut den förskräkliga heltäckningsmattan som va mörkbrun. det va super mörk där då. sen hjälpte jimmies familj oss med att ta ner tapterna och det gick mycket snabbare och smdigare än vi trodde. det va en sådan tapet med trådar på ni som har försökt ta ner sådan tapet vet att dom e sjukt jobbiga och speciellt om dm har suttit där i 39år.. hihi. sen målade jimmie taket och väggarna cch jag fick hålla mig borta några dagar för färgen e inte bra för bebisen. jag va hemma hos min kära familj och en dag hemma hos pillan.
nu va det tags för golvet..
nu har dom börjat lägga golvet, jimmie o pappa och carina(jimmies mamma) tittar på. nu e golvet lagt..andra sidan.

golvet köpte vi faktiskt på ikea, när man tänker på ikea så tänker man inte riktigt på golv.. hihi men vi ville ha ett lite annorlunda mörkt golv cch det hittade vi där. nu ska vi bara måla elementet vit, hihi inte så snyggt som det e eller!?. sen e det lister och uttag sen e det redo för möbler.

sen får ni en bild på mig på juafton, precis innan våra familjer ska komma..
precis innan familjerna kommer.

ni får ha det bra så länge..
tjaooooo...

julen!

ja då va julafton över, shit vad tiden går snabbt.. julafton gick riktigt bra, jimmies och min familj firrade hemma hos oss tillsammans.. det e lite svårt att ta 2 familjer tillsammans så alla gör ju olika men gick toppen bra tyckte jag. vi åt gott och pratade en massa och till och med juklappar fick vi.. hihi.

våran gran.. hihi



ja nu e det mindre än 1 månad kvar tills BF men jag e redo nu:) kan kanske vänta tills 2010 men sen kan den komma när den vill.. just nu e jimmie på ovanvåningen och målar väggarna, fattar inte hur han pallar.. men han vill ha det klart innan bebisen kommer.. efter han har målat där så ska golvet läggas, sen lite utag och lister som ska upp sen e det klart.. skönt..
fick ett brev på posten som jag såg på julafton, fin present. vi e bjudna på bröllop i april:) therese o jimmie ska gifta sig, så super skoj.. jag som trodde dom skulle gifta sig på deras dotters dop men hade inte helt fel iallafalldet låg ju i luften:) jätte glad för deras skull:) dom e ju som gjorda för varandra... skönt att det e e april så jag kanske hinner gå ner lite i vikt så jag kan komma i en klänning.. hihi...

nu ska jag se hur det går för gubben där uppe..
hoppas ni har haft en kanon jul..
kram


v 35


lite allt möjligt..

nu efter vi varit på sista ultraljudet känns det som om det börjar närma sig.. hon tyckte allt såg bra ut och tyckte att bebisen hade jimmies näsa.. haha.
här är bebisens profil på ansiktet.. räker ut sin tunga också haha.. svårt att se men ..
.

på ultraljudet för 1,5vecka sedan så vägde den 2020g och då va den 32+0 gammal.. hihi

rumet e klart nu också och det ser ut så här..



först tyckte vi inte om färgen på väggarna men desto mer man tittar på det så är det nog ok.. haha bara att måla om ifall vi inte tycker om det.. vi köpte grå färg men det är snarare gråblå eller någonting men får gå.. hihi.. 
 

nog om bebisen:) på lördag ska vi sätta upp julgranen (som jimmie redan har handlat) och sen på kvällen ska vi till pillan och där ska vi träffa massa vänner:) ska bli super skoj va ett tag man såg dom.. jag har inget att ha på mig bara, får väl gå i mjukis tänker inte handla nu.. tänkte inte vara tjock så länge till hahaha.. men vi ska äta lite ost och kex och dricka gott.. sen på söndag ska jimmies mamma, pappa o syster komma hitt för att hjälpa oss riva ner tapeten där uppe.. jimmie har bestämmt sig att hinna så mycket det bara går innan bebisen kommer ut.. men det e inte fel.. så länge han orka så e det bara att köra.

nu ska jag äta lite och dricka kaffe..
ha det.....


2 lite nyare bilder..

      lite nyare bilder på huset.. har tagit lite tid att komma igång att ta foto och sådant igen 
                                      efter dom gjorde inbrott och stall bland annat kamera + dator.. men jag fick en kamera
                                      av min farmor och farfar och vi fick låna data av jimmies syster så nu ska jag nog
                                      kunna lägga upp fler bilder lite oftare..
                                        nu ska jag till barnmorskan så får skriva mera sen..
                                                             -kram-


har tyvärr ingen nyare bild för det e helt fädigt nu..





RSS 2.0