1 vecka sedan .

nu är det 1 vecka sedan jag skrev sist ch det har hänt en del med badrumet. nu är det kaklat och fogat, dörren är på plats ect. jag tycker det blir super fint men tyvärr har jag inga nya bilder och lägga upp. ska försöka ta några sen så jag kan lägga upp dom imorgon:) nyfikna?

ikväll ska vi till liams mormor o morfar och äta gott:) innan dess ska vi städa..

ha det..

framåt med badrumet..

jaha då va all gips på väggarna och nu är det tättskiket som ska på. flyttspacklingen är också klar och har torkat:)
här är några bilder som jag precis tog..





ikväll ska liams morfar komma hitt och titta på fotboll:) jag hade velat gå en runda nu men öser ner regn, skit tråkigt.. men inte så mycket att göra åt, får tvätta och städa lite istället.
igår kväll åt jag och liam hos mina föräldrar och efter liam fått mat skrattade han konstant i 2timmar och sen dekade han i bilen hem, helt slut:) såå söt.. 

här kommer en bild på plutten...



han tycker om sin stol:)
ha det så länge kramar 

så här långt i badrumet...

nu vi kommit en bit på vägen i badrumet... reglat upp både väggar och golv och lagt spånskivor på golvet och fått ditt golvbrunnen samt börjat sätta gipsskivor på väggarna.. här är lite bilder..





nu ska vi äta..
ha det...

rivit badrumet..

så här ser vårt badrum ut just nu..



det här är taket..



det här är golvet..



detta är högra väggen, fast bilden är på sidan..

det som ska göras i nästa steg är att vi ska regla upp både väggarna och golvet.. alla dessa regler som dom har, vi har läst och läst för dom har ju ändrat lite sedan vi gjorde badrumet där nere och så är det anorlunda nu när det är ovanvåning..

ska se om jag har en bild hur badrumet såg ut innan vi rev ut allt....



väldig dålig bild men den ända jag hittade just nu.. det va mörkt och jäkligt där inne.

igår blev liam fotad av lina och hon har lagt upp 2 bilder på honom på hennes blogg.
http://linjens.blogg.se/
kan ni se vad ni tycker, första bilden älskar jag:) hon sa hon fick 20st riktigt bra bilder så ska bli skoj att se dom när jag får dom:)
ni ska jag upp och hjälpa jimmie medans liam sover..

bamse kramar..

trappan...

här är lite foto på omvandlingen på trappan.. vi tycker det blev både fult och coolt, är nog inte många som har en sådan trappa:)

så här ser den ut när vi har slipat vissa delar av den..  



här ser man skillnad på det slipade och det oslipade..



så här ser den ut idag:)



ja ett jävla jobb att slipa den men den blev fin tycker jag.. hihi fin ful.. hih

dag ska lina fota liam, ska bli jätte skoj att få fina foto på honom.. har sett hennes foto hon har tagit, jätte fina hon är grym.. hihi


Mina Älsklingar.....

fick ett söt foto på mina älsklingar igår, tänkte dela med mig..



titta på mig.. hihi



dom är bäst.. hihi

puss på er mina prinsar...

ha de..

badrumet.

japp nu har vi snart rivit ut allt i badrumet och idag kommer vvs killen och ska fixa vatten rören. vi gjorde det själva där nere men nu när det är på ovanvåningen så är det mer känsligt så bättre dom fixar det. bra vi får det på papper om vi ska sälja huset någon gång. sen ska vi ta hjälpa att flyttspackla också sen ska vi göra allt annat själva, tänkte jag skulle vara lite bättre att lägga ut löpande bilder på det så ni kan se hur det går..
igår va vi på campingen i lomma och hälsade på några vänner och pratade och åt gott. barnen lekte och hade skoj, ibland undrar man hur dom orkar.. hihi
liam har prblem att sova på nätterna, vaknar av att han är täppt i näsan. konstigt tycker vi för han är liksom inte förkyld på dagarna och när han sover middag är det inga problem.. vi har provat höja upp sägen i huvudändan och blev lite bättre inatt men långt ifrån bra. han har gjort så 6 nätter irad nu och det börjar kännas, fy vad bortskämd man är att sova hela natten:) man glömmer fort hur jobbigt det är eller man tycker inte det är jobbigt när man är inne i det av någon anledning, men tyr jimmie är hemma för vi tar varanan natt:)
igår va min kompis på sitt första ultra ljud, shit man kommer ihåg förvirringen och lyckan när vi gick på vårat:) grattis till er..




detta är nog vårat andra ultra ljud tror jag.. hihi så liten..

1 augusti

shit va tiden går.. shit snart börjar jag jobba. både skönt och inte, kan inte riktigt bestämma mig. idag är det jätte tråkigt väder så vet inte vad vi ska hitta på, kanske titta o köpa saker till badrumet där uppe. vi hittade kakel igår och badrumsmöbler så vi kanske ska handla det.. ska bli skoj..
nu ska vi äta frukost.. mer en annan dag..

bamsekram

RSS 2.0