fredag den 13de

ja då va det fredag igen, tiden går snabbt när man har roligt:) igår tog jag sprutan för svinninflensan, föst åkte jag ditt kl 13 för det va då dom började, fy fan va folk köö långt ut på vägen så jag gick in i bilen körde hem till mamma och drack en kopp kaffe sen provade jag 1h senare... då va det bara jag där det va ara att gå in sitta ner få sprutan och sen gå igen, hur smidigt som hälst skönt... änså länge har jag bara ont i armen annars mår jag toppen.. ska snart till center syd och träffa anna och elvira, vi ska handla present till en liten kille:) blir väl lite fika också om elvira kan sitta still :) 2 av mina kompisar har köpt hus i löddeköpinge nu och ska flytta feb eller mars.. ska bli jätte skoj att få dom lite närmre och alltid kul med hus och så blir det lite inflyttningsfester att se fram emot:)
idag ska vi laga pasta och skinksås för manen va sugen på det, sen ska vi se miff och leksand. sen blir det nog lite myss:)
sambos föräldrar o syster har nog bokat resa till grancanaria och kommer i såfall att åka i helgen.. fy fan vad avis man e.. hahaha.. hoppas dom får det skönt..
jimmie ska ta sin spruta på söndag kl 13 på strandbalen i höllviken, så jävla drygt att köra så långt bara för en spruta men så e det när man inte bytat vårdcentral.. ska nog bli en skoj trip det också alltid någon man kan göra på vägen..

nu ska jag dunsta till center syd..
ha det....

snart helg!

Då va det snart helg igen, skönt.. igår kom pappa på besök med ett element:) vi har så jävla kallt här i huset, helt sjukt. men måndag kommer dom och ska installera våran luft-luft pump så siste helgen som är kall i huset hoppas jag på.. tur vi har spisen så jag eldar hela tiden för att inte frysa fast.. haha
vi ha velat om vi ska åka til ullared imorgon eller ej 1000 gånger nu och nu har vi äntligen bestämt oss, vi ska åka :) denna jävla svinninflensan gör mig gallen... nu har jag precis skrivit en lista om vad jag ska handla till den lille när vi är där. fy fan vad mycket saker man behöver, läste lite på internet om vad dom tipsade om att handla ect. tur jag gjorde det för jag hade inte tänkt på hälften av dom sakerna som dom sa där.. tur vi har internet ibland:)
allt går bra med mig och bebisen, vi mäte den igen i måndags och då sa barnmorskan att hon antagligen hade mätt fel förra gången för nu är det en normal stor bebis.. från en jätte bebis till normal hmm ja man bli fundersam.. jag har ingen tilllit i henne.. jag går på min egen kroppskänsla.. tror den hade sagt til om någonting hade varit fel på beben.. jag har jätte ont under högra bröstet och det börjar oroa mig mer och mer för det gör mer ont varje dag.. gör ont bara jag sitter och mer ont gör det när jag spänner magen.. det känns nästan som om jag har brutit ett revben men det känns långsökt men sa hade jag förklarat det.. vet inte om jag ska ringa min barnmorska men hon vet ändå inget så kanske får ring sjukvårdsupplyssningen.. har försökt söka på internet men hittar ingen som har samma sak som jag. hmm.. trött på att vara orolig..
fick ett mail från min faster och hon skickade bilder på hennes 2 änglar:)  jag ska försöka lägga upp 2 av dom:) mina mini kusiner:)


min kusin

Söte:)

min kusin

Busunge


nu ska jag lägga i lite mera ved och sen städa lite:)

hoppas jag överever ullared imorgon:)

Kramar


RSS 2.0