älsklingens födelsedag.

igår fyllde jimmie år och allt jag hade plannerat gick år pipan men det blev en lyckad dag iallafall. slutade med att hans familj och min mamma o bror kom och överaskade honom och vi fick äta rabarberpaj som jimmie älskar. han hade ingen anning om det men han uppskattar det nog jätte mycket. han fick utemöbler, en tröja, presentkort, badtofflor och en liten såg och rosor och lite sådant. han blev jätte glad för allt, liam köpte en coca cola burk o kina pufs till sin pappa haha.. (han älskar det) men tydligen så skulle han sluta dricka cola, upps men han får skylla sig själv att han inte sa någonting till mig om det.. cola dricker vi varje dag minst 1,5liter /dag så det hade varit skönt att sluppit det.. dryrt om inget annat och inte bra för hälsan.
igår gick jag och liam en rund och det va skönt och jag blev aldeles svettig, vi gick 1,5h och kroppen känndes på så snart är jag uppe i mina 2,5h där jag slutade innan jag fick problem igen.. så några veckor till sen ska jag cyckla och sen om det känns bra blir det på med joggingskorna, LÄNGTAR..
tog 2 bilder när vi va ute och gick..





ser inte så skönt ut med det var det:)
idag säger dom att det ska bli åska sååå tråkigt, hatar det.. sen jag var i usa så har jag fått respekt för åskan, men åska här i sverige gämfört men där går inte att gämför :)
nu är snart lille liam för stor för sin bilbarnstol och vi måste köpa en ny.. jag hade tänkt vi skulle hyra en men det finns inget att hyra till honom, finns bara 0-1år stol (det vi har idag) eller från 9mån eller bara en sådan kudde.. jobbigt.. hade tänkt hyra en sådan mellan några månader så man kan köpa en från 6mån eller 9mån som är lite lättare att hantera annars blir det att man får ha den klumpiga, men nu har vi inget val, typiskt.. jobbigt att ha en stor bebis ibland, han kan precis ligga i sin liggvagn nu så växer han lite till får han inte plats och han kan nte sitta själv så vi kan inte använda sittdelen än.. jobbigt värre, synd om honom. är det någn som vet om han måste kunna sitta själv när man har köper dom större bilstolarna? man ska ju kunna ha den till man är 1år och så är det max 10kg på den och min stora plutt väger redan 8,5kg och är bara 3mån och hans fötter sticker redan utanför bilstolen.. får kanske gå in och fråga dom, han kan ju inte vara första stora bebisen...

nu ska jag dricka kaffe och gå ut och sätta mig innan det börjar regna..
kramar

lång helgen..

 vi har hunnit med ganska mycket denna lång helgen. vi fick målat färdigt den sidan på huset vi hade börjat med, mycket snyggt blir det. vi åkte till höllviken o träffade jimmies familj en dag, dom kom hit igår och hälsade på. vi åkte hem till therese o jimmie och åt grillat och pratade en massa skit, mycket trevligt. sen tittade vi fotboll med mina föräldrar en dag, ja blivit en del och mycket myss också:) skönt när jimmie är hemma lite längre:) 
vi va och vägde och mätte liam i fredags och han bara växer o växer:) igår började vi ge honom nan2 innan han gick och la sig och idag ska han få smaka lite potatis:) jimmie är orolig att hans mage inte klarar det och att han får ont men jag säger att det är ingen fara så nu hoppas jag att han inte får problem:) han måste ju börja någn gång.. 
snart ska jag och liam hem till hans mormor och äta frukost, vill komma hemifrån lite. så tråkigt väder man kan liksom inte göra någonting. vi ska nog gå en lite promenad och hoppas att min kropp tilllåter det:)
nu ska jag göra mig o liam klar för att åka.. 

ha det bäst, kram 

länge sedan..

hej..
jag tycker jag sitter vid datan mycket men blogga hinner jag tydligen inte med.. dåligt.. nu har vi avklarat liams dop och det va jätte trevligt och kul så många släktingar som kunde komma fast dom flesta bor i gbg.. i fick en massa böcker så nu måste jag leta en liten bokhylla till liams rum för just nu ligger dom bara på golvet. vi fick tavlor också och dom ska jag sätta upp idag, mycket fina och precis vad han behöver.... :) hans rum är rätt så tråkigt just nu men ska bli roligare:)
på fredag ska liam få sin 3 månaders spruta, ska bli intressant och se om han reagerar.. igår föddes min kollegas bebis, fick foto på henne i morse, så liten och söt:) tänk så liten har vi aldig fått se liam..
imorgon ska vi hem till therese och jimmie och ha mysigt:) ska bli skoj och skoj och se hur deras renovering blev..
jag är så trött på att min kropp inte vill som jag vill. jag vill träna nu... men som det ser ut just nu kan jag inte ens gå utan att kroppen reagerar. den reagerar så konstigt, olika saker hela tiden, men det e tillräkligt för att jag inte ska våga träna. men får väl ta det lugnt ett tag till:( men det e jobbigt mentalt, har ju inte tränat ordentligt sedan 2:a krsbandskadan sedan 3 år sedan, fan kryper i benen, jag vill nu.. 3år shit det är länge inte konstigt man e dåligt tränad:) jag kommer ihåg den dagen sm den vore igår:( men hade jag nte blivit skadad hade jag aldrig blivit tränare och då hade jag aldrig träffat jimmie så det är värt det:)
nu ska jag dricka kaffe och titta på när det regnar.
kram


RSS 2.0