nu har jag antligen fått tag i en data.

hallo där!

det har hänt en hel del sedan jag skrev sist. vi hade inbrott för ca 2 veckor sedan och dom stal alla vara datorer, kamera, pengar ect. man tror aldrig att sådant ska hända än men nog ska man vara med om allt här i livet. men nu har vi fått låna en data av jimmies syster (nathali) så nu kan man följa lite vad som händer i världen igen:) sjukt hur mycket man använder en data till nu för tiden, märker det när man inte har någon. men nog pratat om den där tråkigheten, man mår bara dåligt och nu börjar jag känna mig lite som hemma igen, men fortfarande svårt att sova. otäck känsla att någon varit här inne och rotat ect.
jag va hos barnmorskan i måndags förra veckan och våran lilla bebis är inte så liten längre. hon mätte moderkakan och den är jätte mycket för stor för vilken vecka vi är i. hon blev lite orolig men vi ska mätta nästa måndag igen och se om den forstätter att växa eller har avtagit lite. fortsätter den att växa ska hon kalla oss till ett extra ultaljud för att se att allt är som det ska vara eller om dom har räknat fel på förra ultraljudet och den kanske kommer tidigare:) jag är riktigt stor för att ha hela 3 månader kvar, alla tror jag ska ha närsomhälst.
jag har börjat få ont i ryggen och svårt att jobba så har tagit semester 1v nu oc ska till doktorn idag och se vad det är som gör ont. om det är något dom kan göra någonting åt eller ej, min barnmorska vill att jag ska bli sjukskriven men tanke på att bebisen är stor, hon vill jag ska vila..
känns så där skoj men får väl tänka på bebisen inte mig själv. men gå hemma i 3 mån är länge men ska nog kunna roa mig med någonting:)
idag har jag satt upp den sista gardinen i köket, ser riktigt hemma trevlig ut nu. jag har satt pp lamporna under högskåpen också så vi har lite mer lampor:) skulle gjort för länge sedan men tog tag i det idag, bättre sent än aldrig.  men fint blev det.
snart ska jag till center syd och handla present till min syster hon fyller år idag. sen ska jag förbereda mig inför doktorn kl 4 idag.

ni får ha det toppen så länge..

Kram


liten bild på barnvagnen

hej!
vi har beställt barnvagn nu, vi beställde en mörkblå och vit. vi får den om några veckor:) ska bli skoj. jag vill börja köpa saker till den lille nu:) men när barnvagnen har kommit då ska jag och sambon ut och kolla på säng ect. jag vill ha köpt dom stora sakerna innan julafton så man inte beöver tänka på det då fram tills det är dags.




vi köpte en mörkblå och vit..
nu ska snart zandra komma hit på lite kaffe och kolla lite på huset. ska bli skoj det va ju ett tag sedan man såg henne:) så kan man få lite uppdatering om vad som händer i hennes liv just nu, det brukar hända en del i hennes liv:)

ha det toppen ska sätta på kaffe och värma lite bullar tills hon kommer.
kram











hmmm

jag läste precis på min kompis blogg (therese) att hennes lilla ebba leker med den bollen vi gav henne i dop present, skoj:) hon kanske kommer utöva någon boll sport när hon blir stor.
sen va vi på 1 års kallas hos anna o henke och firrade lilla elvira, men hon va mest intresserad utav kartongerna som hon fick inte själva innehållet:) nu är det tisdag och jag jobbar kväll, inget skoj. längtar bara tills det blir helg. men idag fyller min pappa år och imorgon min bror så vi får väl firra dom i helgen. blir nog lite mat och sen fotboll på lördagen hos mina päron.
nu ska jag väl försöka jobba lite..

ha det!
kram


RSS 2.0