sover äntligen.

nu sover Liam äntligen lite mera på dagarna. han blev inte mätt så nu får han lite ersättning efter alla mål så han blir mätt och belåten. Idag ska vi se mif spela på TV:n, jimmie har bokat att vi ska äta innan så han inte missar något av matchen:) nu har äntligen allsvenskan börjat och det tycker jag e lite roligare att titta på än hockeyn. sjukt va mycket sport denna familjen tittar på, haha. igår fick jag låna jimmies familjs kamera och tog massa bider på Liam, några blev riktigt bra. ska förstora upp dom och sätta dom på väggen.
nu ska jag tvätta och laga lite mat
ha det toppen..

lita bilder på Liam..









det e liams faster som har tagit dessa foton.. fina tycker jag:)




kort uppdatering.

hej

shit vad tiden går, hinner inte med att uppdatera här. vi va på BVC igår och vägde Liam 5300g och 58,5cm lång e han och exakt 3 veckor va han igår. han bara växer o växer men hon på BVC sa ju att han ska bli 188cm lång så det e ju inte så konstigt han växer. haha.. han äter o äter, känns som det e det ända vi gör men vi hinner med lite promenader också, måste ju komma i form.
nu har vi fått våra fönser och dom e klara o på plats, blev riktigt bra tycker jag. ser lite konstigt ut utifrån med vita fönster men vi ska ju måla om panelen så det kommer bli bra sen. igår va mina föreldrar o simon här och vi lagade mat tillsammans och åt, det va mysigt.
nu e det fredag och det e skönt, snart kommer jimmies mamma o syster hitt o hunden såklart. vi ska fika lite och prata skit men det e nog mest Liam dom vill träffa.. hahaha

nu ska jag hinna äta lite innan Liam vaknar..

ha det toppen..

RSS 2.0