snälla söta Liam..



nu slippar jimmie trappan för fullt, det hörs jätte mycket. jimmie har hörselskydd på sig och jag o liam sitter inne på liams rum och leker, eller snarare lekte. han somnade precis medans vi lekte och i detta oväsen. han är otrolig, han är no van med att vi renoverar, stakarn.. men bra blir det iallafall.. 

i helgen ska några av mina släktingar komma på besök, nokebo kallar vi dom:) så vi ska äta med dom en dag i helgen ska bli mycket skoj:) vi ska också på marknad i gislöv en dag o passa på att träffa familjen persson.. (jimmies familj) ska bli skoj.. 

hunden ovan är min systers (sabina) fonzie heter han och är liams nya kompis, dom har roligare o roligare ihop. dom kastade boll tillvarandra idag, eller vad man ska kalla det men söt va det.. fonzie är så försiktig men ibörjan hade vi ett helvete att få fonzie att acceptera honom..

nu ska jag se om trappan blir fin:)


lite om bulgarien



vi i regniga bulgarien :)



liam tyckte det va bäst på hotellet.. haha



utsikten från våran balkong, super najs och titta man åt andra hållet va det ner mot stan där..
allt va super förutom vädret, regn o regn men sista dagarna fick vi lite moln och sol.. haha

kan absolute tänka mig att åka ditt igen om jag får beställa vädret också.. haha

bye bye..

bra saker som är värda sina pengar..

mycket har vi handlat till liam och man använder vissa saker mer än andra. som bärselen va kanon när vi va i bulgarien, där satt han flera timmar på kvällarna och tittade. baby gymet älskar han och det har varit gulvärt för oss dör han roar sig lite själv med det så får vi lite tid att tillsammans ex äta frukost. när han är lite större är ikeas barnstol också kanon, billig och bra. babyvakt köpte vi också på ikea och den har vi använt super mycket den med:)




alla har nog olika saker som man använder mycket. men dessa är dom sakerna jag kommer på just nu som har varit värd varenda krona..

nu ska vi äta frukost


inflyttningsfest.

ikväll ska vi på inflyttningfest som börjar redan kl 16.00 för att barnen ska med :) ska bli trevligt och kommer nog vara en massa barn så då kommer liam ha full upp att titta på alla. det innebär att han kommer sova gott inatt, haha. han tycker det är intressant med barn  o bebisar men blir väldigt blyg och tyst, konstigt för när vi är själva är han inte lugn o tyst. haha.. på måndag börjar jag min semester så jag och jimmie har 4 veckor kvar tillsammans hemma skönt. sen är det jobb som gäller. 
min mor ringde precis och hon vill vi ska komma till dom innan inflyttningsfesten för det va länge sedan hon såg liam, haha dom e söta dom. 

 

shit vad liten han va då, hihi. detta är liam och hans mormor för kanske 3månader sedan eller längre,kommer ej ihåg.

nu ska jag äta min musli o filmjölk och dricka mitt kaffe.

ha det toppen..


mat, mums. hihi

liam älskar mat..





detta är en av dom första gångerna han äter:)

han kan sitta själv nu och det är lite roligare.. han är en glad liten skit..

kramar

liam och jag lekte med kameran..

hej hej..

här om dagen lekte jag  o liam med kameran och tog lite foto, lägger upp 2 här tänkte jag. liam har fått en gåstol och han tycker den är jätte rolig nu, ibörjan ville han inte sitta i den men nu går det jätte bra.. vi va hemma hos anna, henke, elvira o melvin igår och sofia o greger o sonen emil va med så liam fick allt leka lite med sina vänner, men an tittar mest vad dom andra barnen gör.. vi grillade gott och snackade massa bebis snack och lite annat, jätte trevligt.
liam kan sitta själv nu men ibland kastar han sig bakåt så då gäller det att vara där:) han äter en halv burk mat nu på kvällarna också och det tycker han e mums..

nu vill liam leka,, här kommer bilderna..





föresten vårat husdjur är kvar... hihi


hemligt husdjur

hallo jaaa..

idag när jimmie skulle gå in i garaget och hämta sågen så kom han ut springandes och sa ussh vad rädd jag blev, vi har en stor groda i garagaet.. jag gick in och tittade och vist satt där en stor groda och tittade på oss. han skadar inte så vi låter honom vara och så får det bli vårat hemliga husdjur, guld grodan :)
jimmie blev rädd iallafall, haha. jag trodde ärligt att han skojade.. jag tog en bild på honom (grodan altså) men man ser han knappt, vågade inte gå tillräkligt nära honom..

nu ska vi njuta av en måndag kväll :)



inte lätt att vara liten men stor..

hej på er..

tycker synd om våran lilla liam, eller det är jobbigt för oss också.. först börjar jag med att säga våran liam har blivit 5månader:) han fick en söt liten body av hans farmor o farfar  o faster. liam är ju stor för sin ålder det vet ju alla men det är synd om honom för alla leksaker är för små för honom.. han är liksom inte tjock utan stor helt enkelt, inte så mycket att göra åt.. men bvc tycker att han e prakt kille och är inte orolig.. men som förälder är det jobbigt när inte ens saker för en 1åring passar honom, snart får man säga att han är äldre än vad han e.. nej men han kommer väl sluta växa någon gång så här kan han ju inte fortsätta växa. han va ju str när han kom ut men dom andra som också va nästan lika stor som han är inte alls så stora. han får inte ens plats på vågen hos bvc stakarn. har börjar kunna stå lite på sina ben nu men han har ju svårt för han är så stor men stark blir han när han klarar det:) ni undrar ju säkert vad han väger, 5 månader 9730g och 71,5 lång är han, prakt kille som sakt:)
men han är en glad liten prik, skrattar åt allt och tycker titt ut är skit kul just nu:)
just nu sover han så gott i sin säng, han ska äta gröt ikväll och igår åt han biff stroganoff.
nu är morfar äntligen hemma från sin hjärt operation och han repar sig bra, men tar ju tid.
det är super skönt att jimmie har semester nu också, har blivit mycket målande, bygt vedbod, fixat garaget och idag kör vi skit till tippen, så skönt att blir av med det..
nu har liam vaknat och vill ha MAT..

ha det..


hemma igen

japp då va vi hemma igen, vi fick regn hälften av resan och sol resten. blev bättre väder än vad dom sa innan vi åkte så det blev lite solande iallafall:) men det blev en annorlunda semester, vi åkte på lite utflykter i regnet och gick men shorts o t-shirt i regnet. det va ju inte kalt men blöta blev vi, haha.. det blev mycket shopping och jag köpte faktiskt ganska mycket för att vara mig. jag tyckte om kläderna och det va billigt också:) köpte solglasögon, klocka, 2 tjocktröjor, ja jag sa inte att jag köpte mycket men mycket för att vara mig. haha kul med nya kläder :)  hotelet va jätte fint och vi bodde på stranden och nedanför va shopping gatorna så det va inget man kunde klaga på förutom vädret. jag kan defenetift tänka mig att åka dit igen, va mysigt och inte dunder varmt, lagom för mig och liam:) det gick bra med liam, men första dagen blev lite för mycket för honom så han va väldigt gnällig och ville inte sova men när han väl somnade så grät han i sömnen stackarn. men när han somnade för natten så sov han som en stork och sov ända tills klockan va 10.00 på morgonen han brukar sova till max kl 07.00, han va nog trött.. sista dagen slutade lite i kaos för oss, liam klydade till det så vi slutade på barn akuten i bulgarien. men det låter värre än vad det var, bara för han va under 1år så kunde dom på hotelet inte hjälpa oss så vi blev körda till bbarn akuten istället.. men allt gick bra och vi han med flyget ändå ect.. mycket skön och avslappnad resa, mycket regn, fotboll och öl.. haha





nu e vi hemma och det är super skönt:) tyvärr så ringde min mor till mig på söndagen under semestern och berättade att morfar va på sjukhus och va mycket dålig. han fick hjärtinfarkt och jag va och besökte honom igår. kul att se honom men han e jätte rädd och inte alls den självsäkra morfar han brukar vara.. men dom måste operera honom så antagligen gör dom det imorgon.. tur mamma åkte med honom in till akuten i rätt ögonblick annars hade vi inte haft honom med oss just nu.. dom på akuten va jätte arga på mamma att hon inte ringde 112... hoppas allt kommer går bra, han betyder så mycket för oss, kram på dig morfar..

idag skulle jimmie hjälpa mamma o pappa och klipa deras heck men det blir inte av för han har jätte ont i ryggen så vi ska nog ta det lugnt idag.. jimmie har en dag kvar att jobba sen har vi 8 veckor semester ihop ska bli super skönt..
jag sprang igår, 20min bättre än ingenting. jag årkade mera men knät klarade inte av mer så får böra sakta men säkert, skönt va det iallfall..
nu ska jag mysa och leka med min son liam:)
 lite bilder från semestern..

utsiktet från våran balkong

kramar och ta hand om varandra

RSS 2.0