inte lätt att vara liten men stor..

hej på er..

tycker synd om våran lilla liam, eller det är jobbigt för oss också.. först börjar jag med att säga våran liam har blivit 5månader:) han fick en söt liten body av hans farmor o farfar  o faster. liam är ju stor för sin ålder det vet ju alla men det är synd om honom för alla leksaker är för små för honom.. han är liksom inte tjock utan stor helt enkelt, inte så mycket att göra åt.. men bvc tycker att han e prakt kille och är inte orolig.. men som förälder är det jobbigt när inte ens saker för en 1åring passar honom, snart får man säga att han är äldre än vad han e.. nej men han kommer väl sluta växa någon gång så här kan han ju inte fortsätta växa. han va ju str när han kom ut men dom andra som också va nästan lika stor som han är inte alls så stora. han får inte ens plats på vågen hos bvc stakarn. har börjar kunna stå lite på sina ben nu men han har ju svårt för han är så stor men stark blir han när han klarar det:) ni undrar ju säkert vad han väger, 5 månader 9730g och 71,5 lång är han, prakt kille som sakt:)
men han är en glad liten prik, skrattar åt allt och tycker titt ut är skit kul just nu:)
just nu sover han så gott i sin säng, han ska äta gröt ikväll och igår åt han biff stroganoff.
nu är morfar äntligen hemma från sin hjärt operation och han repar sig bra, men tar ju tid.
det är super skönt att jimmie har semester nu också, har blivit mycket målande, bygt vedbod, fixat garaget och idag kör vi skit till tippen, så skönt att blir av med det..
nu har liam vaknat och vill ha MAT..

ha det..


Kommentarer
Postat av: monna

Jag tycker det är bra han är stor än liten:) bara han är frisk så är det ju ingen fara..han är så söt sååå:) kram på er alla tre. Monna

2010-07-23 @ 13:19:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0