åker ifrån solen till regnet:(

jahaaa, man kan ju inte alltid ha tur. vi ska ju snart till bulgarien och där ska det regna i en hel vecka när vi är där och här hemma ska det vara fint väder.. ja man kan inte säga så mycket mer än att jag hoppas värmen håller i sig här hemma när vi kommer hem också.. vi ska nog kunna hitta annat att göra än att sola. shoppa, äta o dricka gott, umgås och mycket myss:) där är ju VM på tv:n också så vi får sätta oss på en pub ibland o titta lite:)



<3 vår älskade son <3

kram så länge hinner inte mer just nu..

bokat resa..

nu regnar det o regnar o ska göra hela dagen, drygt. jag är en person son tycker om sol och mera sol:) men nu har vi bokat resa till bulgarien, ingen av oss har varit där så det ska bli skoj. längtar redan.  lördags va vi på fest utan barn, det va skoj. skönt att ha lite tid bara jimmie o jag men visst saknar man lille liam när man e borta. men det va trevigt, lite lekar och massa prat ect. i fredags planterade vi ny heck med grannarna, det gick snabbt o smidigt och fint blev det:) tur att vädret sköter vattningen på den idag. idag ska jag och liam myssa hela dagen, för ut vill vi inte.. någon gång i veckan ska vi ut och shoppa sommarkläder till liam:)
ha det bra och drunkna inte:)


äntligen sol:)

denna underbara sol har vi väntat på, just nu känns det helt underbart att gå hemma o vara mamma ledig:) man fattar inte hur mycket man har saknat den förrän den kommer fram. man blir extra lycklig, den måste ge extra energi eller någonting:) idag ska jag iväg och besiktiga bilen, inte riktigt det man vill göra i detta finna vädret men ett måste:) annars ska vi bara slappa ute i solen och fixa lite i trädgården. nu har jag börjat och cykla lite och det fungerar bra änså länge. började i måndags med 15min sen 20min på tisdagen, onsdags körde jag bara styrka o igår cyklade jag 30min + rehab för knät. känns jätte bra förutom att jag har lite träningsverk men det tillhör, känns väldigt pinsamt att få träningsverk för det lilla, tänk att jag vill kunna spela i 90min ussh jag har långt kvar:) men får jag bara lov att börja och hålla mig frisk så kommer det nog gå snabbare än vad jag tror. igår va sista dagen jag åt min penselin så nu kan jag börja ta i lite i träningen, jag fick njurbeckensinflamation IGEN.. drygt fick det 2 dagar innan jag födde liam också och fy fan vad ont det gjorde så nu åkte jag in i tid och hade inte så jätte ont, bara ont.. typiskt men tror att det är det som har fått mig att må dåligt, jag har liksom inte kännt igen mig själv, tycker inget e skoj och trött hela tiden ect.. men nu känner jag mig pigg och glad:)
igår blev vi rädda, vi lekte med liam åkte flygplan ect. helt plötsligt slutade han andas och han kämpade, det kom vit ur näsan. jimmie fick panik och gav liam till mig och sa va lugn va lugn, haha han sa nog till sig själv men med lite panik försökte vi få honom att andas, tillslut skrek han lite och då lugnade jag mig lite för då vet man att han får lite luft. sen höll han på så en bra stund, jimmie sprang ner och hämtade ett glas vatten och han fck dricka lite och det släpte lite. men efter en stund när han kunde andas kom smilet, han va lika glad för det medans jimmie darrade och svettades, stackarn han va nära ringa 112 också. men ussh vad rädd man blir och maktlös men efter det stt han i mina armar och somnade någnting han aldrig gör så vi ringde 1177 och frågade om det kunde hända någonting. hon tyckte att va vi oroliga och han inte va sig lik så skulle vi åka in men efter det samtalet ringde vi mamma och hon kunde lyssna om där hade kommit vätska i lugorna ect men hon sa att han kan omöjligt sätta i halsen för änså länge äter han bara mosade saker och modersmjölkersättning så inget som han sätte stop och dom orden gjorde oss lugna och vi kollade han några gånger inatt men allt är bra och han leker just nu:) han kanske kan få lunginflamation men det dör han inte av så det e det viktigaste. d har man varit med om det och värre kommer det bli när han börjar äta vanlig mat och stoppa allt i munnen ect.. men nu har vi bästämt oss för att gå en sådan kurs när små barn sätter i halsen. jaghar varit på en och jimmie med men det va 5år sedan så man harju glömt lite:) man kan ju rädda liv, det går ju s snabbt..

men idag är det fredag och vi ska grilla gott när jimmie kommer hem från jobb:) mums..
nu ska jag njuta av mitt kaffe och se när min lille liam leker:)
klippte mig igår försten blev faktiskt nöjd:)

ha det toppen sa kroppen:)


RSS 2.0