badrumet.

japp nu har vi snart rivit ut allt i badrumet och idag kommer vvs killen och ska fixa vatten rören. vi gjorde det själva där nere men nu när det är på ovanvåningen så är det mer känsligt så bättre dom fixar det. bra vi får det på papper om vi ska sälja huset någon gång. sen ska vi ta hjälpa att flyttspackla också sen ska vi göra allt annat själva, tänkte jag skulle vara lite bättre att lägga ut löpande bilder på det så ni kan se hur det går..
igår va vi på campingen i lomma och hälsade på några vänner och pratade och åt gott. barnen lekte och hade skoj, ibland undrar man hur dom orkar.. hihi
liam har prblem att sova på nätterna, vaknar av att han är täppt i näsan. konstigt tycker vi för han är liksom inte förkyld på dagarna och när han sover middag är det inga problem.. vi har provat höja upp sägen i huvudändan och blev lite bättre inatt men långt ifrån bra. han har gjort så 6 nätter irad nu och det börjar kännas, fy vad bortskämd man är att sova hela natten:) man glömmer fort hur jobbigt det är eller man tycker inte det är jobbigt när man är inne i det av någon anledning, men tyr jimmie är hemma för vi tar varanan natt:)
igår va min kompis på sitt första ultra ljud, shit man kommer ihåg förvirringen och lyckan när vi gick på vårat:) grattis till er..




detta är nog vårat andra ultra ljud tror jag.. hihi så liten..

Kommentarer
Postat av: Sandra

Det va underbart att se bebis på ul! :) mysig blogg! :D

2010-08-05 @ 20:41:16
URL: http://thelifeofsandrag.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0