3 dagar efter BF & SNÖÖÖ!!

just nu skriver jag här och sitter framför brasan och myser. Inte vill man gå ut i detta vädret, fy fan vad tråkigt med snö. stackars jimmie som snart ska köra hem från jobb, han som HATAR att köra i sådant väder. får hoppas han kommer hem ok..
I måndags va jag hos BM och hon kollade allt som vanligt, men denna gången hade jag högtblod tryck så skulle vara uppmärksam om jag fick ont i huvudet eller ont mellan brösten och så va det någonting till som jag har glömt nu men hon va orolig för havandeskapsförgiftning, svullen va det just det.. hihi
på tisdag morgon / natt spydde jag 2 grr och trodde jag hade åkt på vinter kräksjukan men nu i efterhand tror jag det bara va halsbränna eller något annat för jag kännde mig inte sjuk och det gör man då och jag kunde äta sen utan några problem.. men tog det lugnt ifall att..
jag börjar bli ganska trött på den här väntan men just idag kan han få stanna inne hos mig för vill inte köra till förlossningen i detta oväder.. men jag har inga känningar så det e nog lugnt.. haha.. men idag kunde jag inte ens ta på mig strumporna så blev skit förbannad, tänk att man kan bii förbannad på minsta lilla.. ja ussh stakars den som säger någonting fel till mig nu dom får inte fina ord tillbaka.. haha.. jag trodde jag skulle vara så hela graviliteten men det har jag inte så det e skönt..
jag va ute och hämtade lite ved innan idag och tod lite foto på snön, men nu är det mycket mera snö och kommer bli mera.. men tänkte jag lägger ut dom. alltid kul att titta på foton eller!?

nu ska jag se till så jimmie kommer hem ok från jobbet.. man blir lite orolig att något ska hända ( erkänner) hihi..
ha det kram... 










man blir ju depremerad av all denna snön, nu får nog snart någon komma och pigga upp mig. bläääää

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0